Reducere de 20% la PIJAMALE și CĂMĂȘI DE NOAPTE cu codul: PYZAMA20 💣

3 greșeli la alegerea prosoapelor - Bestseller

Cele mai frecvente 3 greșeli la alegerea prosoapelor și prosoapelor de corp

După o baie fierbinte, în loc de un prosop pufos și mătăsos, vă așteaptă o bucată de material aspru, care nu mai absoarbe așa cum ar trebui? Credeți că fiecare prosop își pierde pur și simplu moliciunea în timp și că nu puteți face nimic? Eroare. Este suficient să știți cum să alegeți corect.

Cumpărați prosoape de corp și prosoape de față doar în funcție de preț? Atunci nu puteți fi surprinși că, după o spălare, arată de parcă sunt în familie deja de după o generație. Dar nu este nevoie de multe studii.

Este suficient să evitați aceste greșeli:

 1. Materialul nu este important pentru dvs
  Doriți ca după o baie să fiți înfășurați într-un prosop de corp moale și delicat? Vă doriți un prosop de baie care să absoarbă perfect? Atunci este timpul să începeți să urmăriți din ce material este realizat.

  Este ideal să alegeți 100% bumbac periat. Acesta este moale, absoarbe bine și își păstrează calitățile chiar și după mai multe spălări. Și de ce anume bumbac periat? Prin periere se separă fibra din care este fabricat un prosop sau prosop de corp de înaltă calitate. Din cele rămase, după periat, se produc apoi prosoape ieftine, care sunt și ele din bumbac, dar sunt departe de a fi atât de moi și nu absorb atât de bine.

 2. Alegeți dimensiunea și greutatea greșită
  Producătorii de prosoape și prosoape de corp reduc în mod constant dimensiunile. Rezultatul sunt prosoape în care nu vă puteți înfășura confortabil părul și un prosop de corp pe care abia îl puteți înfășura în jurul corpului. Dimensiunea tradițională a unui prosop de 50x100 cm și a unui prosop de corp de 75 sau 85x150 cm poate fi încă găsită.


  SoftCotton oferă prosoape și prosoape de corp în dimensiuni tradiționale și cu greutate mare, astfel încât acestea sunt cu 12% mai mari și au cu până la 50% mai multă greutate decât standardul actual.

  Și ce este greutatea? Arată cât cântărește un 1m² de prosop. Cel mai adesea veți întâlni 250 g / m², dar veți experimenta un confort real cu cele care încep de la 500 g / m² și mai mult. Cu cât greutatea este mai mare, cu atât absorbția este mai mare și durata de utilizare a prosopului este mai mare.

 3. Nu știți cum să aveți grijă de prosoape și prosoapele de corp
  Atunci când vă decideți să investiți în prosoape de calitate, cu siguranță vă doriți ca acestea să reziste o perioadă mai lungă de timp frumoase și moi.

      Iată câteva sfaturi despre cum să aveți grijă de prosoape:

 • Înainte de prima spălare, citiți cu atenție eticheta și urmați instrucțiunile furnizate.
 • Folosiți mai degrabă gel de spălat decât praf.
 • Este ideal să uscați prosoapele în uscător. Cu toate acestea, nu setați temperatura prea ridicată pentru a evita deteriorarea fibrelor. Dacă nu aveți un uscător, nu contează. Dar nu le uscați niciodată pe calorifere fierbinți.
 • Nu călcați niciodată frotirul! Prin călcare, materialul își pierde aspectul original și capacitatea de a absorbi apa

Sfat de încheiere: De unde puteți cumpăra prosoape de calitate și prosoape de corp?

Vă doriți prosoape de calitate, care să reziste mult timp și să fie în continuare frumoase și mătăsoase? Aruncați o privire la SoftCotton.ro, unde veți găsi prosoape și prosoape de corp elegante în multe modele. De asemenea, puteți alege dintre seturi de cadouri, care sunt o alegere excelentă.