1. Gramaj ridicat în standard:
  Prosoapele și halatele de baie Soft Cotton au un gramaj cu 50% mai mare decât produsele obișnuite. Aceasta înseamnă că vei beneficia de o calitate și densitate superioară a materialului, ceea ce il face mai confortabil și mai rezistent.

 2. Fabricate din bumbac egiptean premium 100%:
  Soft Cotton utilizează doar cel mai bun bumbac provenit din regiunea egipteană Egeea. Acesta este cunoscut pentru finețea, rezistența și fibrele sale lungi. Astfel, garantăm o calitate și un confort superioare pentru produsele noastre.

 3. Protecție antibacteriană 100% MICROBAN:
  Toate produsele Soft Cotton sunt dotate cu protecție antibacteriană MICROBAN, care oferă o igienă de lungă durată. Această protecție previne proliferarea bacteriilor și apariția mirosurilor neplăcute, ceea ce este deosebit de important în cazul prosoapelor și halatelor de baie.

 4. Dimensiuni supradimensionate ale prosopelor în ciuda tendinței generale de scurtare:
  Soft Cotton se diferențiază de alte mărci prin faptul că oferă prosoape cu dimensiuni supradimensionate. În ciuda tendinței actuale de reducere a dimensiunilor prosoapelor, poți fi sigur că oferim prosoape suficient de generoase.

 5. Durabilitate ridicată și garanție pe viață pentru culoare:
  Datorită materialelor de înaltă calitate și prelucrării atente, produsele Soft Cotton au o durată de viață lungă. În plus, avem încredere în durabilitatea culorilor atât de mult, încât oferim o garanție pe viață pentru culoare. Nu trebuie să-ți faci griji că, în timp, prosopul sau halatul tău își vor pierde intensitatea culorii.

 6. O gamă variată de culori, design atemporal și colecții în același stil:
  Soft Cotton pune accent pe estetică și oferă o gamă largă de culori care se potrivesc diferitelor stiluri de interior și gusturilor individuale. De asemenea, toate produsele noastre sunt proiectate într-un mod care le conferă un design atemporal, astfel încât să nu-ți faci griji că vor deveni demodate în curând. Dacă îți place o anumită colecție, poți achiziționa și alte produse în același stil.

 7. Produse în ambalaje de cadou:
  Dacă vrei un cadou original pentru cei dragi, produsele Soft Cotton sunt o alegere excelentă. Toate produsele noastre sunt ambalate cu grijă în cutii elegante de cadou, ceea ce le conferă o valoare și exclusivitate sporită.

 8. Certificare internațională a calității GOTS:
  Soft Cotton este mândră de deținerea certificatului internațional de calitate GOTS (Global Organic Textile Standard). Acest certificat garantează faptul că produsele noastre îndeplinesc cele mai înalte standarde în ceea ce privește textilele organice. Poți fi sigur că sprijini producția durabilă și practicile prietenoase cu mediul.

 9. Certificare internațională OEKO-TEX STANDARD 100:
  Un alt argument pentru calitatea noastră este certificatul OEKO-TEX STANDARD 100, care confirmă faptul că produsele noastre nu conțin substanțe dăunătoare și sunt sigure pentru pielea ta. Confortul și sănătatea ta sunt prioritatea noastră.

 10. Certificare internațională Recycled 100:
  Soft Cotton se implică în protecția mediului și dezvoltarea durabilă. De aceea, am obținut certificatul internațional Recycled 100, care confirmă faptul că produsele noastre conțin 100% material reciclat. Astfel, contribuim la reducerea consumului de resurse naturale și la diminuarea impactului negativ asupra planetei.

Atunci când alegi prosoape și halate de baie, merită să optezi pentru marca Soft Cotton, care oferă o gramaj mai mare, materiale de înaltă calitate, protecție antibacteriană, dimensiuni supradimensionate, durabilitate ridicată și garanție pe viață pentru culoare. În plus, avem o selecție bogată de culori, un design atemporal, ambalaje de cadou și certificate internaționale de calitate, care confirmă faptul că Soft Cotton este o alegere de încredere. Nu trebuie să uităm nici implicarea Soft Cotton în protecția mediului și dezvoltarea durabilă, așa cum demonstrează certificatul Recycled 100.Care sunt avantajele materialelor Soft Cotton?

Recycled Claim Standard