Cel mai bun weekend al anului este in plina desfășurare!     💛    -15% la produsele nereduse deja - COD: WEEK

Somnul de calitate este influențat de mulți factori.

Somnul dulce și trezirea de dimineață fresh și relaxat, nu depinde doar de pat, saltea, mediul din dormitor și așternut, ci și de în ce dormiți. Când dormiți în lenjerie intimă, asigurați-vă întotdeauna că este lejeră, nu strânge și nu sugrumă și, cel mai important, este suficient de aerisită. Dacă preferați să dormiți în pijamale sau cămașă de noapte,  alegeți-le pe cele potrivite, care nu doar că vă vor oferi un somn dulce, dar vor fi și cele mai bune pentru sănătatea dumneavoastră.

Frumoasă chiar și noaptea

Cămășile de noapte fac parte din garderoba oricărei femei și sunt de obicei una dintre cele mai confortabile și plăcute variante de îmbrăcăminte de noapte. În plus, alegerea corectă a cămășii nu va oferi doar confort, ci și va sublinia feminitatea naturală. Dar cum să o alegi pe cea potrivită?

Fără îndoială, principalul criteriu este confortul. Cămașa de noapte trebuie să fie confortabilă și plăcută la atingere. Croiul joacă, de asemenea, un rol important - depinde de dvs. dacă vreți o cămașă lejeră, scurtă, cu bretele subțiri în nopțile fierbinți de vară sau preferați mâneci. Deși o cămașă poate adăuga un sex-appeal sau, dimpotrivă, poate părea inocentă și romantică, nu alegeți doar în funcție de aspect.

Un punct important în alegere corectă este materialul din care este confecționată această piesă de lenjerie intimă. Bumbacul rămâne un clasic, care are proprietăți absorbante excelente, dar din ce în ce mai populară este fibra naturală de bambus, care va mulțumi cu moliciunea sa extraordinară și este o alegere excelentă pentru femeile cu piele sensibilă sau alergii.

Pijamale

Nu subestimați alegerea pijamalelor, pentru că petreceți fiecare noapte în ele. Corect ar fi, nici să nu simțiți că le purtați. La fel ca și în cazul cămășilor de noapte, confortul este primordial. Nu trebuie să vă sugrume, să nu vă tragă sau să vă irite pielea.

Pijamalele pentru femei sunt disponibile în diferite lungimi, croieli, motive și materiale, astfel încât fiecare femeie să poată alege exact ceea ce i se potrivește. Depinde de dvs. dacă preferați mâneci scurte, bretele subțiri, pantaloni scurți sau pantaloni lungi. Cu pijamalele potrivite care vă evidențiază punctele forte, vă puteți transforma într-un balaur sau într-o zână romantică.

Din nou, fiți atentă la materialul din care este confecționată îmbrăcămintea de noapte. Pijamalele ar trebui să ofere confort, să fie aerisite, plăcute la atingere, antibacteriene și nu în ultimul rând să fie absorbante, deoarece toată lumea transpira noaptea. Uitați de fibrele sintetice și investiți în cele naturale - 100% fibre de bambus.

Deci, indiferent dacă preferați cămăși de noapte sau pijamale, alegerea este diversă - obțineți piesa de stil unică pe SoftCotton.ro și bucurați-vă de un somn netulburat.

Recycled Claim Standard