Cum să alegem un halat pentru femei

Gândul, cum după o baie vă înfășurați într-un halat moale și călduros, va încânta cu siguranță fiecare femeie. Pentru noi, femeile, nu este doar o chestiune de a face față frigului, ci ne dorim și să ne simțim grozav și, de asemenea, să atragem. Soțul, partenerul, copiii, pentru noi ..

Cum să alegeți un halat? Este important să știm la ce ne așteptăm de la acest produs, unde îl vom purta, ce material ne convine cel mai bine. Toate halatele pe care le găsiți aici au un lucru în comun: sunt confortabile, luxoase și de o calitate excepțională.

Halatele pentru femei ar putea fi împărțite în subțiri, concepute pentru zilele călduroase de vară, când ne ascundem în el după ce părăsim piscina sau dorim să ne relaxăm pe plajă după ce ne jucăm în mare. La atingere, halatele mai groase conferă corpului confort termic, căldura liniștitoare. Ideal acasă după o baie sau când avem dorința de a lenevi, de relaxare și de a nu răci. În ceea ce privește greutatea produselor noastre, acestea variază de la 380 la 750 gr / m2.
 

  • Conform croiului

Atunci când cumpărați un halat, este important să vă concentrați asupra materialului din care este fabricat, precum și asupra croiului. Halatele de vară, concepute în principal pentru a fi purtate în exterior, au cea mai mică greutate, sunt de obicei scurte, fără glugă. Unele au buzunare, altele sunt decorate cu broderii fine. Femeile pragmatice și romantice își vor găsi halatul preferat.

Dacă doriți un halat în care să vă odihniți, să visați și să vă relaxați minunat acasă, atunci vă puteți răsfăța cu halate luxoase, romantice, decorate cu broderii frumoase sau dantelă imaginativă și în același timp cu gust. Unele femei preferă halate mai scurte și mai ușoare, chiar și cu glugă sau guler tip șal confortabil. Altele iubesc halatele mai călduroase, mai lungi și cu buzunare.

Mulți dintre noi purtăm halat peste pijamale sau cămașa de noapte: în acest caz, vă recomandăm o croială mai generoasă. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să fie în detrimentul designului - și nici nu ar fi posibil! Indiferent de design, toate halatele din oferta noastră au o notă la modă și luxoasă. Deci, decorul confortabil pentru garderoba femeilor de toate vârstele.

  • În funcție de material

La halate, apreciem cel mai mult faptul că încălzesc, sunt absorbante, delicate cu pielea noastră și ne oferă o senzație de confort și relaxare. Femeile care suferă de eczeme sau piele extrem de sensibilă vor primi, fără îndoială, tratamente hipoalergenice și antibacteriene în oferta noastră. În principal este vorba de halatele din fibră de bambus și sunt potrivite și pentru persoanele care suferă de alergii.

Cele mai utilizate materiale includ bumbac 100% periat, fibră de bambus, microbumbac, fibră modală și altele. Totul la o calitate de primă clasă. Fibra excelentă de bambus poate fi considerată pe bună dreptate un material excepțional, unde raportul de 60% din bambus îl clasează printre produsele de top din categoria sa. Restul de 40% este din bumbac periat.

Fibra de bambus absoarbe umezeala de 4 ori mai bine decât bumbacul în sine, nu se scămoșează, chiar dacă o purtăm și o spălăm foarte des, își păstrează în continuare proprietățile excelente de utilitate și aspect. Produsele chimice și pesticidele nu sunt necesare pentru creșterea bambusului, astfel încât materialul rezultat nu conține toxine care irită adesea pielea.

  • După culoare 

Aproape fără excepție, halatele pe care le oferim sunt subtil monocromatice, dacă omitem broderiile sau dantelele și ornamentele, dar chiar și acestea se potrivesc de obicei cu tonul materialului de bază. Alb, crem, roz, fildeș, galben deschis, albastru pal: acestea sunt cele mai frecvente nuanțe dintre care puteți alege. Multe dintre halate pot fi combinate cu alte produse din aceeași linie, precum un prosop, un prosop de corp sau papuci de casă adorabili. Unele halate sunt ambalate în cutii de lux, așa că de la prima vedere este clar că acesta este un obiect de lux care va mulțumi orice femeie.

Indiferent de halatul pe care îl alegeți, fiți sigura  că designul perfect, materialul și croiul vă vor fermeca într-o asa măsură încât nu veți dori niciodată altul.

 Cum să alegem un halat pentru bărbați

Deși bărbații iubesc aventura, totuși, sau tocmai din această cauză, adoră și odihna. Și de ce nu într-un halat confortabil, de lux, care evocă în mod natural senzația de relaxare plăcută și bunăstarea?

  • În funcție de material

Bumbac în catifea, bumbac periat, fibră de bambus, fibră modală, micro bumbac - acesta este exact materialul folosit cel mai des de producătorii de halate atractive pentru bărbați, pe care le avem în oferta noastră.

Fibrele din micro bumbac au o absorbție mai mare și o rezistență mai bună a culorii. Relaxându-vă cu o carte bună, cu o ceașcă de cafea, urmărind un sport palpitant difuzat la televizor, urmărind un apus de soare impresionant după reîmprospătarea în mare - pentru ca bărbații să se bucure cu adevărat de aceste momente plăcute, este necesar ca aceștia să se simtă relaxați. Deci, de ce să nu vă înfășurați corpul într-un halat de o calitate excepțională?

  • După culoare

În timp ce halatele pentru femei sunt oferite în principal în culori calde, pastelate, cele pentru bărbații au tonuri destul de bogate, mai închise, mai pronunțate. Unele halate sunt în dungi, altele amintesc de stilul marin datorită broderiei de pe guler și mâneci, altele au guler tip șal în culoare contrastantă interesantă.
 

  • Conform croiului

Scurte și lungi, toate cu brâuri, cu guler, majoritatea cu buzunare - toate îndeplinesc criteriile uni halat cu adevărat luxos și de înaltă calitate.

Unele pot fi combinate cu alte produse din aceeași linie de design, care includ în special un prosop, un prosop de corp, papuci sau un covoraș de baie. Puteți comanda și în cutii de cadou superbe. Halatele partenere sunt, de asemenea, foarte populare. Halatele pentru bărbați și femei diferă în principal prin culoare.

Vă dorim ca la alegerea halatului să aveți mâna cu noroc și să vă simțiți ca în puful de bumbac în halatele noastre ...

Încă nu sunteți sigur? Contactați-ne.

 

Recycled Claim Standard