SOFT COTTON este marca comercială înregistrată a unei companii franceze care produce prosoape și halate din 1986 în fabrica sa de 53000 mp din partea de sud-vest a Turciei, în Peninsula Egee, cu 1500 de angajați, unde se cultivă și bumbac Premium. Bumbacul egeean este una dintre cele mai luxoase fibre de bumbac datorită proprietăților sale unice - absorbție mai mare, moliciune, strălucire naturală și durabilitate mai mare datorită fibrei lungi. 

De asemenea, producem halate pentru mărci mondiale precum Calvin Klein, Kenzo, Ralph Lauren sau Tommy Hilfiger.

În 1986, compania se lansează pe piața mondială și se concentrează pe export. Acum exportă produse în SUA, Canada, Germania, Franța, Italia, Marea Britanie, Benelux, Austria, Grecia, Japonia, Suedia, Finlanda, Danemarca, Norvegia, Singapore, România, Polonia, Croația, Slovenia, în Republica Cehă și Slovacă prin reprezentarea directă de către SOFT COTTON s.r.o.

Produsele SOFT COTTON sunt fabricate din fire periate din bumbac AEGEAN (bumbacul Egeean este cunoscut ca fiind cel mai bun din categoria sa). Produsele sunt vopsite pe cea mai modernă linie certificată Oeko-Tex și, prin urmare, produsele își mențin aceeași culoare și catifelare ca în prima zi.

Toate produsele sunt ANTIBACTERIALE (certificate de American Microban Products Company). Protecția antibacteriană Microban inhibă dezvoltarea bacteriilor și, prin urmare, produsele sunt mai curate și mai proaspete.

Továrna Soft CottonTovárna Soft Cotton_2Továrna Soft Cotton_3Továrna Soft Cotton_4

Cerințele pentru prosoape, halate sau prosoape de corp tind să fie foarte mari. Nu doar că aceste produse trebuie să fie atractive din punct de vedere vizual, dar trebuie să fie și plăcute la atingere, deoarece sunt în contact direct cu pielea. Prin urmare, este necesar să alegeți acele produse care într-adevăr îndeplinesc aceste cerințe. Exact astfel de halate, prosoape și prosoape de corp oferim în magazinul nostru SoftCotton.ro

Oferta Soft Cotton include halate pentru bărbați, halate pentru femei și halate de lux pentru copii. Oferta este extinsă și prin halate din bambus și halate din bumbac MICRO. Toate halatele au un aspect foarte elegant și un material mătăsos, care este plăcut la atingere, făcându-le cadoul ideal pentru toată lumea. Alegeți din gama largă de culori și dimensiuni și mulțumiți-i pe cei dragi cu un cadou original și luxos.

Oferta cu prosoape și prosoape de corp este, de asemenea, extrem de largă. În magazinul nostru oferim produse de la cel mai important producător Soft Cotton. Toată lumea își va găsi cu siguranță prosopul sau prosopul de corp preferat. Pentru iubitorii de lux, sunt disponibile prosoape din bambus și prosoape de corp, de care vă veți îndrăgosti imediat. Bumbac de calitate, prețuri atractive sau aspectul luxos - acestea sunt atributele care decorează prosoapele și prosoapele de corp pe pagina SoftCotton.ro

Prosoapele de plajă sunt, de asemenea, o parte integrantă a ofertei companiei. Datorită dimensiunilor lor mari, vă puteți relaxa pe ele împreună cu cei dragi, iar bumbacul 100%, din care sunt fabricate, vă va răsfăța toate simțurile.

De asemenea, puteți profita de ofertele speciale, în care oferim halate de lux, prosoape sau prosoape de corp cu o reducere de câteva procente. Este interesantă și posibilitatea de a achiziționa seturi de cadouri. Halate, prosoape și prosoape de corp de cea mai înaltă calitate pentru femei, bărbați și copii pot fi găsite doar pe pagina SoftCotton.ro

Recycled Claim Standard