Reducere de 20% la PIJAMALE și CĂMĂȘI DE NOAPTE cu codul: PYZAMA20 💣

Halate frotir pentru copii - Proprietăți - Cu glugă

Copiii, de obicei, vor să aibă ce au adulții. Și dacă părinții se bucură de halatele plăcute și călduroase, de ce să nu le oferiți și copiilor astfel de halate într-o versiune mai mică, dar de aceeași calitate?

Halatele pentru copii nu sunt doar un element practic, ci și un accesoriu stilat al garderobei copiilor. Gama noastră de halate pentru copii include diferite stiluri, culori și mărimi pentru copii cu vârste cuprinse între 2 și 10 ani. Fiecare halat pentru copii din oferta noastră este fabricat din 100% bumbac, asigurând confortul și catifelarea pentru pielea copiilor. Halatele pentru copii sunt, de asemenea, ideale pentru zilele mai reci și sunt disponibile cu guler-șal sau cu glugă. De asemenea, sunt echipate cu buzunare practice și cu o curea confortabilă, pentru ca copilul dumneavoastră să se poată mișca ușor in ele și să se poată juca.

Toate halatele pentru copii sunt ambalate în ambalaje de cadou, făcându-le sa fie un dar minunat pentru copiii dumneavoastră. Comandați un halat pentru copii încă de astăzi și faceți-vă copilul fericit!

Sfaturi și trucuri

10 motive pentru care merită să alegi marca Soft Cotton

✔ Material