Ziua Femeii - 8 Martie   💛  Cod de reducere -10%:   ZIUAFEMEII24

Prosoapele de mâna și prosoapele de corp provin direct de la războiul de țesut. Dacă ați ales culoarea, stilul și dimensiunea potrivită, nu ar trebui să uitați de spălarea și uscarea corespunzătoare, care este condiția de bază pentru durabilitate. Informațiile pot fi găsite și pe eticheta produsului. Simbolurile pe care nu le înțelegeți pot fi explicate de agenții de vânzări instruiți sau le puteți găsi și aici.

Nu uitați să spălați prosoapele separat, înainte de a le folosi pentru prima dată. Acest lucru împiedică „lipirea” firelor libere de celelalte articole de rufe.

Prin urmare, este necesar să manipulați cu atenție noul prosop de mână sau de corp, pentru a evita scoaterea buclelor înainte de prima spălare (datorită unghiilor rupte, inelelor, fermoarelor etc.). După prima spălare, produsul se micșorează imperceptibil, ceea ce înseamnă că buclele se strâng strâns în țesătură. Prosoapele sunt acum gata de utilizare.

Cum se spală prosoapele frotir? Prosoapele de mână și de corp trebuie spălate la o temperatură de 40 ° C, clătite corespunzător și apoi, dacă doriți, uscate în uscător la temperatură scăzută sau medie.

Nu se recomandă folosirea balsamului pe prosoape. Acest lucru umple golurile invizibile din țesătură și apoi reduce absorbția.

Îngrijirea prosoapelor frotir este foarte ușoară datorită proprietăților extraordinare ale materiei prime - bumbac și fibră de bambus. Probleme apar de obicei doar dacă prosoapele de mână și de corp nu sunt îngrijite corespunzător. Prin urmare, ar trebui să citiți cu atenție instrucțiunile de spălare și îngrijire.

 
Schimbarea culorii

În timpul primelor câteva spălări, apa poate deveni colorată, din cauza decolorării. Decolorarea se întâmpla din cauza moleculele de vopsea în plus care înconjoară fibrele de bumbac. Aceste particule de vopsea pot adera la alte țesături. Culoarea originală a prosopului se schimbă nesemnificativ atunci când este spălată. Din motive de siguranță, spălați separat prosoapele închise la culoare de cel puțin 3 ori. Aceasta înseamnă că pentru primele cel puțin trei spălări, prosoapele de aceeași culoare trebuie spălate împreună, adică alb cu alb, albastru închis cu albastru închis. Spălarea manuală și în mașina de spălat este posibilă doar cu respectarea instrucțiunilor de spălare.

Rezistența culorilor poate fi influențată și de detergentul utilizat cu adăugarea de iluminatori optici. În acest caz, schimbarea culorii nu este rezultatul unei stabilități insuficiente a culorii, ci este influențată de acești agenți. Iluminatoarele optice sunt produse care absorb razele UV invizibile din lumina zilei și apoi le reflectă ca lumină vizibilă. Acest fenomen poate fi cauza unei presupuse schimbări de culoare. Puteți afla dacă detergentul dvs. conține iluminator optic pe ambalaj.

Nu se recomandă utilizarea agenților care conțin clor la spălarea prosoapelor colorate, deoarece înălbirea ar putea afecta culorile.
Scămoșare

Scămoșarea este creată de slăbirea fibrelor. Fibra scurtă se separă de fibra lungă, aceasta se manifestă ca puncte mici de bumbac pe materialul dvs. Scămoșarea poate fi, de asemenea, cauzată de frecarea între diferite părți ale unui produs textil sau produsul real și un alt obiect. Prin urmare, se recomandă ca mașina de spălat să fie cel puțin pe jumătate plină. Dacă mașina de spălat nu este complet plină, prosoapele se freacă mai mult de peretele tamburului în loc să fie expuse acțiunii moleculelor de apă.

În cazul tipurilor de țesături tăiate (diferite finisaje din velur), tendința de scămoșare este mai mare decât în ​​cazul prosoapelor frotir. După ce prosopul este țesut, acesta poate conține fibre libere care apar numai în timpul spălării, iar firul periat poate prezenta în continuare particule fine libere în primele ZILE de utilizare. Acest lucru este tipic pentru producția de țesături frotir.
Rupere

Obiectele ascuțite pot fi prinse în buclă și o pot rupe. Pentru a vă bucura de confortul prosoapelor pentru o mai lungă perioadă de timp, este necesar să evitați contactul cu obiecte ascuțite și tăietoare. Nu folosiți prosopul drept cârpă de lustruit în baie sau pentru spălarea pereților sau a vasului de toaletă; buclele se slăbesc când intră în contact cu obiecte ascuțite. Buclele rupte pot fi tăiate cu atenție. Dacă le scoateți, ar putea duce la scoaterea altor bucle din prosop.
Micșorare

O proprietate importantă a bumbacului este că poate fi prelucrat la temperaturi ridicate în timpul spălării - sterilizat. Dezavantajul este că se micșorează în acest proces. Prosoapele se micșorează mai mult la temperaturi de spălare de aproximativ 95 ° C decât la temperaturi de până la 40 ° C. De asemenea, culorile se estompează. Temperatura recomandată de spălare este de 40 ° C!
Duritate 

Este important să folosiți cantitatea potrivită de detergent la spălare. Surplusul de detergent se poate prinde în țesătură chiar și după clătire corespunzătoare. Acest lucru va face prosopul aspru. Deci, utilizați o cantitate moderată de detergent și clătiți corect.

Recomandare: utilizați detergenți delicați.Balsam de rufe

Balsamul de rufe la clătirea finală face prosoapele mai moi și mai mătăsoase. Cu toate acestea, utilizarea excesivă a balsamului poate face ca prosoapele să devină hidrofobe - hidrofuge

 
Apă

Tipul de apă utilizat, fie că este vorba de apă de la robinet, de ploaie sau din fântână, nu are de obicei nicio influență asupra procesului de spălare. Uscarea este foarte importantă. Prosoapele vor fi mătăsoase și moi în uscător, la fel ca atunci când sunt uscate afară. Dacă prosopul este expus la lumina directă a soarelui sau este uscat pe un radiator, fibrele devin mult mai aspre.Călcat

Prosoapele frotir și prosoapele de corp nu trebuie călcate. Acest lucru ar presa buclele și ar afecta suprafața catifelată. Buclele ar absorbi lichide într-o măsură mai mică.
Schimbare

Schimbați-vă în mod regulat prosoapele, astfel veți prelungi durata de viață. Faceți cârpe din prosoapele vechi care nu mai sunt folosite, astfel încât să nu ocupe spațiu în dulap. Asigurați-vă că prosoapele nu sunt lăsate într-un mediu extrem de umed. Dacă în baie umiditatea este ridicată, uscați prosoapele afară sau în uscător la fiecare câteva zile și spălați-le cel puțin o dată pe săptămână. Prosoapele din fibră de bambus sunt potrivite pentru camere cu umiditate ridicată.
Alte

Atunci când cumpărați un prosop, este important să găsiți produsele potrivite pentru dvs.

 

Culoarea și designul trebuie să se armonizeze cu interiorul dvs., dimensiunea trebuie să corespundă utilizării prevăzute. Iar cu o îngrijire adecvată, nu ar trebui să întâmpinați probleme.

Informaţii rapide Bestseller
Prosop de lux DELUXE 50x100cmProsop de lux DELUXE 50x100cm

Prosop de lux DELUXE 50x100cm

Numărul de steluțe este 5 din 5
83 Lei
Culoare Alb / WhiteMuștarMaroCremHoneyRoz / PinkRoz pal / Dusty roseBej deschis / Light beigeAlbastru deschis / Light blueGri deschis / Light GreyVerde / Green
Prosoape DELUXE 50x100cm de la Modal. Cele mai bune prosoape care îndeplinesc cerințele de absorbție, moliciune și întreținere ușoară.
Informaţii rapide
Prosop din bambus BAMBOO 50x100 cmProsop din bambus BAMBOO 50x100 cm

Prosop din bambus BAMBOO 50x100 cm

Numărul de steluțe este 5 din 5
72 Lei
Culoare Alb / WhiteBej / BeigeViolet / LiliacMenta / MintRoz / PinkAlb crem / EcruAlbastru deschis / Light blueGalben deschis / Light yellow
Prosop BAMBOO 50x100 cm din fibra de bambus. Absorbția fibrelor de bambus este de 4 ori mai bună decât cea a bumbacului, iar moliciunea lor…
Informaţii rapide
Prosop MICRO COTTON 50x100 cmProsop MICRO COTTON 50x100 cm

Prosop MICRO COTTON 50x100 cm

Numărul de steluțe este 5 din 5
89 Lei
Culoare Alb / WhiteAntracit / Black anthraciteRoz / PinkAlb crem / EcruBej deschis / Light beigeAlbastru deschis / Light blueTeracotăAlbastru închis / Navy
Prosoapele frotir MICRO COTTON 50x100 cm din microfibră sunt foarte moi, absorbante și cu uscare rapidă, din bumbac 100% periat.
Informaţii rapide
Prosop mic MICRO COTTON 30x50 cmProsop mic MICRO COTTON 30x50 cm

Prosop mic MICRO COTTON 30x50 cm

Numărul de steluțe este 5 din 5
42 Lei
Culoare Alb / WhiteAntracit / Black anthraciteRoz / PinkAlb crem / EcruBej deschis / Light beigeAlbastru deschis / Light blueTeracotăAlbastru închis / Navy
Prosopul frotir MICRO COTTON 30x50 cm din bumbac micro este o garanția acelei mai înalte calități. Fibrele au o absorbție mai mare și…
Informaţii rapide Bestseller
Prosop de corp MARINE MAN 85x150 cmProsop de corp MARINE MAN 85x150 cm

Prosop de corp MARINE MAN 85x150 cm

Numărul de steluțe este 5 din 5
227 Lei
Culoare Alb / WhiteAlbastru închis / Navy
Prosoape frotir MARINE MAN 85x150 cm. Foarte delicate pe piele și foarte absorbant - acestea sunt proprietățile prosoapelor MARINE.
Informaţii rapide Bestseller
Prosop MARINE MAN 50x100 cmProsop MARINE MAN 50x100 cm

Prosop MARINE MAN 50x100 cm

Numărul de steluțe este 5 din 5
103 Lei
Culoare Alb / WhiteAlbastru închis / Navy
Prosop frotir de lux MARINE MAN 50x100cm în stil bleumarin, potrivit și pentru o barcă. Prosoapele sunt fabricate din bumbac 100% periat.
Informaţii rapide
Prosop LORD 50x100 cmProsop LORD 50x100 cm

Prosop LORD 50x100 cm

Numărul de steluțe este 5 din 5
93 Lei
Culoare Bej / BeigeAlbastru / BlueViolet închis / Dark purpleAlbastru închis / Navy
Prosoapele frotir vafe LORD 50x100 cm cu greutate mare și protecție antibacteriană sunt realizate din bumbac periat 100%.
Informaţii rapide
Prosop MICRO LOVE 50x100 cmProsop MICRO LOVE 50x100 cm

Prosop MICRO LOVE 50x100 cm

103 Lei
Culoare Alb - inimioare roșu / Red heartsAlb-inimioare roz / Pink heartsAlb / inimioare albastruAlb / inimioare lila
Prosoape de lux MICRO LOVE 50x100 cm confecționate din bumbac 100% periat - microfibră. Foarte moale, absorbant și cu uscare rapidă.
Informaţii rapide Bestseller
Prosop MARINE LADY 50x100 cmProsop MARINE LADY 50x100 cm

Prosop MARINE LADY 50x100 cm

Numărul de steluțe este 5 din 5
103 Lei
Culoare Alb / WhiteAlbastru închis / Navy
Prosopul cântărește 580 g/m2 și măsoară 50 x 100 cm. Este fabricat din bumbac 100% periat, absoarbe perfect umezeala și se usucă rapid. Vă…
Informaţii rapide Oferte -16%
Prosop PREMIER 55x100 cmProsop PREMIER 55x100 cm

Prosop PREMIER 55x100 cm

Numărul de steluțe este 4 din 5
83 Lei 70 Lei
Culoare Alb-broderie albastru / Blue embroideryAlb-broderie roz / Pink embroidery
Gama de prosoape PREMIER are proprietăți utile: absoarbe perfect umezeala, se usucă rapid, este moale și are un efect calmant asupra pielii.
Informaţii rapide
Prosop LUXURY 50x100 cmProsop LUXURY 50x100 cm

Prosop LUXURY 50x100 cm

Numărul de steluțe este 5 din 5
103 Lei
Culoare Bej / BeigeBordeaux
Prosopul minunat LUXURY în bej sau vișiniu este fabricat din bumbac 100% de înaltă calitate, cântărind 580 g/m2.
Informaţii rapide Bestseller
Prosop de corp MARINE LADY 85x150 cmProsop de corp MARINE LADY 85x150 cm

Prosop de corp MARINE LADY 85x150 cm

Numărul de steluțe este 5 din 5
227 Lei
Culoare Alb / WhiteAlbastru închis / Navy
Datorită acestui prosop, veți dori să scurtați baia la minimum, doar pentru a vă putea înfășura în prosop. Veți trage cu ochiul la el din…
Informaţii rapide Bestseller
Prosop mic DESTAN 30x50cmProsop mic DESTAN 30x50cm

Prosop mic DESTAN 30x50cm

Numărul de steluțe este 5 din 5
62 Lei
Culoare LiliacPudratRoz / Pink
Prosoapele mici DESTAN cu dantelă de 30x50cm și ornament brodat în stil francez cu greutate mare, garantează o absorbție și o moliciune…
Informaţii rapide
Prosop mici LUXURY 30x50 cmProsop mici LUXURY 30x50 cm

Prosop mici LUXURY 30x50 cm

50 Lei
Culoare Bej / BeigeBordeaux
Ar trebui să avem întotdeauna la îndemână prosoapele mici LUXURY. Mai ales dacă este fabricat din bumbac 100% pieptănat de înaltă calitate,…
Informaţii rapide Bestseller
Prosop QUEEN 50x100 cmProsop QUEEN 50x100 cm

Prosop QUEEN 50x100 cm

Numărul de steluțe este 5 din 5
103 Lei
Culoare LiliacAlb crem / Ecru
Prosopul QUEEN este fabricat 100% din bumbac pieptănat de înaltă calitate, cu tratament antibacterian. Aceasta înseamnă că absoarbe perfect…
Informaţii rapide Oferte -14%
Prosop MOLLIS 50x100 cmProsop MOLLIS 50x100 cm

Prosop MOLLIS 50x100 cm

Numărul de steluțe este 4 din 5
72 Lei 62 Lei
Culoare Alb / broderie bejAlb / broderie mentaAlb-broderie roz / Pink embroideryAlb-broderie Albastru deschis / Light Blue embroideryAlb-broderie roz / Yellow embroidery
Gama de prosoape MOLLIS are proprietăți utile: absoarbe perfect umezeala, se usucă rapid, este moale și are un efect calmant asupra pielii.
Informaţii rapide Livrare gratuită Bestseller În cutie cadou
Halat scurt femei MARINE LADYHalat scurt femei MARINE LADY

Halat scurt femei MARINE LADY

Numărul de steluțe este 5 din 5
577 Lei
Culoare Alb / WhiteAlbastru închis / Navy
Halat scurt femei MARINE LADY cu guler eșarfă, lungimea halatului de baie este până la genunchi. Super după baie, fie acasă, fie în natură.
Informaţii rapide
Prosop SELYA 50x100 cmProsop SELYA 50x100 cm

Prosop SELYA 50x100 cm

Numărul de steluțe este 5 din 5
114 Lei
Culoare BronzAlb crem / Ecru
Prosopul SELYA este fabricat din 100% bumbac periat cu tratament antibacterian iar dimensiunile sale sunt de 50 x 100 cm. Greutate 580 g/m2…
Informaţii rapide
Prosop CHAINE 50 x100 cmProsop CHAINE 50 x100 cm

Prosop CHAINE 50 x100 cm

Numărul de steluțe este 5 din 5
103 Lei
Culoare Alb / broderie bejAlb-broderie albastru / Blue embroideryAlb-broderie roz / Pink embroidery
Prosoapele frotir CHAINE 50x100 cm din microfibră sunt foarte moi, absorbante și cu uscare rapidă, fabricate din 100% bumbac periat.
Informaţii rapide
Prosop mic DIARA 30 x 50 cmProsop mic DIARA 30 x 50 cm

Prosop mic DIARA 30 x 50 cm

52 Lei
Culoare Alb / broderie mentaAlb-broderie roz / Pink embroideryAlb-broderie gri  / Grey embroidery
Util, compact, realizat din bumbac 100% pieptănat de înaltă calitate. Acesta este un prosop mic din colectia DIARA, ale carui dimensiuni…

Recycled Claim Standard