100% bumbac Premium periat

Bumbacul clasic 100% frotir periat este un material excelent, de înaltă calitate, din care sunt fabricate multe dintre produsele Soft Cotton. Spre deosebire de prosoapele ieftine, care absorb greu umezeala, frotirul clasic100% periat este la fel de fin ca o pană și își păstrează calitatea chiar și după multe spălări. De asemenea, poate îndepărta minunat umiditatea. Este fabricat exclusiv din bumbac din Africa: această plantă se caracterizează prin fibrele sale lungi. Bumbacul este periat de mașini moderne și numai fibrele fine sunt utilizate pentru produsele Soft Cotton. O anumită cantitate de deșeuri este generată de fiecare dată în timpul acestei tehnologii. Și din acestea se fac adesea prosoapele de mână și de baie, de o calitate nu prea înaltă, care nu oferă acel nivel ridicat de confort pentru piele deoarece sunt aspre și nu pot absorbi umezeala. Bumbacul clasic 100% frotir periat este antibacterian datorită soluției speciale Microban cu care este îmbibat și păstrează această proprietate pentru aproximativ 20 de spălări. Acest certificat este numărul unu la nivel mondial în domeniul protecției produselor antimicrobiene pentru produse de la producători de top din întreaga lume. Celălalt certificat Oeko-Tex Standard 100 este un standard de calitate recunoscut la nivel mondial pentru articolele textile care sunt produse exclusiv din materiale inofensive pentru sănătate. Fiecare produs este testat de Institutul European Independent de Cercetare, care se concentrează în special pe substanțe nocive pentru sănătate.
Fibră de bambus

Fibra de bambus - un material absolut unic. Brandul Soft Cotton aduce pe piață produse care conțin 40% fibre de bambus. Unicitatea lor constă în special în această proporție ridicată de bambus. O altă veste bună pentru cei care iubesc luxul: dacă sunteți în căutarea unei pijamale pentru femei din material foarte fin, aerisit, delicat, avem produse fabricate din fibră de bambus 100%. Acestea sunt articole pe care le veți găsi doar în magazinul electronic Soft Cotton. Dacă doriți să experimentați un sentiment extraordinar, alegeți acest material atunci când cumpărați. Fibra de bambus este de calitate și natural antibacteriană pe toată durata de viață. Potrivit pentru alergici și pacienți cu eczemă atopică. Acest material este, de asemenea, absolut inofensiv pentru sănătate, ceea ce este garantat de certificatul Oeko-Tex Standard 100 recunoscut la nivel mondial. Fiecare produs este testat pentru substanțe dăunătoare organismului uman de către Institutul European Independent de Cercetare.
Micro bumbac (microfibra / Micro Cotton)

Microfibra este creată atunci când fibra PVA este adăugată la firul de bumbac atunci când țeseți 100% bumbac periat. Rezultatul este uimitor, deoarece halatele sunt călduroase și confortabile, dar foarte moi și ușoare. Avantajul incontestabil este că micro bumbacul este mult mai fin decât bumbacul clasic, dar acest material este mai absorbant și se usucă foarte repede. Produsele realizate din microfibră, precum și celelalte țesături oferite în magazinul electronic Soft Cotton, vă lasă cu un sentiment neuitat de lux si îngrijire. De asemenea, ideal pentru bebeluși și copiii mici a căror piele este foarte fină și necesită îngrijire specială. Multe produse din microfibre au primit, de asemenea, certificatul Microban, care este numărul unu în domeniul protecției produselor anti microbiene pentru produsele de la producători de top din întreaga lume. Un alt certificat important și recunoscut care confirmă inofensivitatea produselor textile în conformitate cu standarde și criterii stricte este Oeko-Tex Standard 100.
Bumbac organic BIO

Articolele ecologice din magazinul electronic Soft Cotton din bumbac periat 100% de calitate inspiră pe toți cei care țin la un mediu sănătos. Sunt din ce în ce mai mulți oameni care nu sunt indiferenți la acest subiect. De asemenea, încântă clienții care nu doresc să facă compromisuri cu igiena personală după o baie plăcută. Prosoapele organice Soft Cotton au obținut certificarea recunoscută a institutului internațional GOTS Global Organic Textile Standards. Ce înseamnă asta? Înseamnă că nu se utilizează preparate chimice în cultivarea bumbacului, indiferent dacă este vorba de îngrășăminte sau alte ajutoare. Aceleași cerințe stricte, adică prelucrarea fără aditivi chimici, se aplică și producției sau vopsirii efective a țesăturilor. Această metodă de producție ecologică câștigă din ce în ce mai mulți susținători. Suntem siguri că vă veți bucura și de acest material. Este de foarte înaltă calitate și ecologic. Îndeplinește toate dorințele pe care le poate avea un client dacă este în căutarea unui cadou exclusiv pentru el sau pentru rudele sale. Produsele au primit certificatul GOTS (Global Organic Textile Standards), care a fost dezvoltat în cooperare cu companii de cultură de top. Scopul lor a fost să definească cerințele recunoscute la nivel mondial, care să asigure controlul întregului proces, de la recoltarea materiei prime până la producția atentă și responsabilă și ca articolele să fie inofensive din punct de vedere al protecției mediului.
Fibra modal

În gama Soft Cotton veți găsi și produse realizate dintr-un amestec de bumbac modal și periat. Modalul este o țesătură modernă. Este o fibră naturală fabricată din celuloză 100%. Aceasta se obține din lemn de fag. Prosoapele modale sunt extrem de moi și nu își pierd strălucirea naturală subtilă chiar și după mai multe spălări. Deși la atingere amintesc de mătase de lux fină, sunt de fapt foarte practice, deoarece sunt cu până la 50% mai absorbante decât bumbacul clasic. Prosoapele au buclele mai înalte, astfel fiind mai pline și mai moi. De asemenea, modalul se usucă foarte repede, ceea ce reprezintă o proprietate plăcută și utilă. Certificatul Microban garantează proprietăți antibacteriene și, pe lângă marca Soft Cotton, alte 250 de mărci de renume mondial au primit acest certificat. Oeko-Tex Standard 100 este un certificat recunoscut la nivel internațional care confirmă faptul că produsele textile respective sunt inofensive pentru sănătate și îndeplinesc standardele stricte relevante. Controalele stricte includ verificarea dacă produsele în cauză nu conțin substanțe nedorite și dăunătoare.

Recycled Claim Standard