Ziua Femeii - 8 Martie   💛  Cod de reducere -10%:   ZIUAFEMEII24

Halat de baie unisex MONDRIAN


SOFT COTTON

Aduceți-vă acasă confortul și eleganța luxoasă cu halatul de baie unisex MONDRIAN de la renumitul producător SOFT COTTON. Acest halat îmbină calitatea superioară, designul modern și funcții inovatoare, făcându-l alegerea ideală pentru uzul zilnic. Mai mult

Codul produsului: 20740Expediere și plată

516 Lei Cu TVA

Specificaţi selecţia produsului
Varianta nu există
Alb crem / Ecru

buc
SOFT COTTON

Aduceți-vă acasă confortul și eleganța luxoasă cu halatul de baie unisex MONDRIAN de la renumitul producător SOFT COTTON. Acest halat îmbină calitatea superioară, designul modern și funcții inovatoare, făcându-l alegerea ideală pentru uzul zilnic. Mai mult

Codul produsului: 20740Expediere și plată

Halat de baie unisex MONDRIAN

Aduceți-vă acasă confortul și eleganța luxoasă cu halatul de baie unisex MONDRIAN de la renumitul producător SOFT COTTON. Acest halat îmbină calitatea superioară, designul modern și funcții inovatoare, făcându-l alegerea ideală pentru uzul zilnic.

Parametri:

Mărimi: S, M, L, XL - Indiferent de silueta dumneavoastră, veți găsi halatul MONDRIAN în mărimea potrivită pentru confort maxim.

Material: Bumbac premium pieptănat 100% - Halatele noastre sunt fabricate din cea mai înaltă calitate de bumbac premium pieptănat, asigurând catifelare, o senzație plăcută la atingere și confort maxim la purtare.

Greutate: 420 gr / m² - Greutatea mare asigură că halatul este suficient de călduros și, în același timp, ușor, oferindu-vă confort optim pe tot parcursul zilei.

Altele:

  • Protecție antibacteriană MICROBAN - Halatul MONDRIAN este echipat cu protecție antibacteriană MICROBAN, protejând împotriva bacteriilor nedorite și a mirosurilor, menținându-l proaspăt și igienic.
  • Gaică pentru agățare - Gaica practică pentru agățare ușurează depozitarea halatului și contribuie în același timp la menținerea formei acestuia.

Caracteristici:

  • Mâneci lungi: Bucurați-vă de protecție completă și confort datorită mânecilor lungi, care vă mențin călduros chiar și în vremea mai rece.

  • Cu broderie: Broderia elegantă conferă halatului MONDRIAN un aspect sofisticat și stilat.

  • Guler tip șal: Gulerul tip șal adaugă halatului o notă de eleganță și asigură căldură suplimentară în zona gâtului.

  • Cu buzunare: Conveniența la îndemână - buzunarele sunt ideale pentru a vă depozita telefonul, cheile sau alte obiecte mici pe care doriți să le aveți la îndemână.

Indiferent dacă vă relaxați după o zi lungă sau vă bucurați de un weekend liniștit acasă, halatul de baie unisex MONDRIAN de la SOFT COTTON vă oferă confort maxim, eleganță și un aspect stilat. Bucurați-vă de fiecare moment în halatul vostru preferat! În ofertă se află și un prosop și un prosop de față din aceeași colecție.


10 motive pentru care merită să alegi marca Soft Cotton

Cum să alegem un halat pentru femei sau bărbați?

Parametri
Material Bumbac periat Premium 100%
Greutate 420 g / m²
Altele Protecție antibacteriană MICROBAN, Buclă de suspendare
Proprietăți Lungă, Mânecă Lungă, Cu broderie, Guler tip eșarfă, Cu buzunare
Ambalaj În cutie cadou, Eco-friendly
Certificat de calitate MicrobanOEKO-TEX Standard 100Recycled 100TSE
Garanție 2 ani + Garanție pe viață la culoare
Simboluri de spălare Temperatura maximă 40 ° CA nu se folosi înălbitorA nu se curăța chimic. Petele nu trebuie îndepărtate cu solvenți organiciCalcare la o temperatură maximă a suprafeței de călcat de 150 ° CProdusul poate fi uscat în uscător la temperatură mică
Culoare Alb crem / Ecru
Producător Soft Cotton
Evaluarea produsului Evaluările și recenziile pot fi lăsate doar de către clienții Soft Cotton înregistrați care au cumpărat acest produs.

Recycled Claim Standard