Halat de casă gofrat unisex PIQUE


SOFT COTTON

Acest halat kimono luxos pentru bărbați și femei este realizat din bumbac 100%, ceea ce asigură delicatețe, atingere plăcută și absorbție ridicată. Mai mult

Codul produsului: 0002Expediere și plată

474 Lei Cu TVA

Specificaţi selecţia produsului
Varianta nu există

buc
SOFT COTTON

Acest halat kimono luxos pentru bărbați și femei este realizat din bumbac 100%, ceea ce asigură delicatețe, atingere plăcută și absorbție ridicată. Mai mult

Codul produsului: 0002Expediere și plată

Halat de casă gofrat PIQUE pentru cupluri

Acest halat kimono luxos pentru bărbați și femei este realizat din bumbac 100%, ceea ce asigură delicatețe, atingere plăcută și absorbție ridicată. Halatul de casă PIQUE are un model gofrat care îi conferă un aspect elegant și neobișnuit. Lungimea și croiala halatului kimono asigură o purtare confortabilă. Este o alegere ideală pentru cei care caută un halat de baie elegant și confortabil.

Cu o greutate de 210 gr/m2, acest halat de casă este ușor și subțire, dar suficient de calduros și rezistent. Buzunarele sale practice sunt ideale pentru depozitarea obiectelor mici, precum cheile sau telefonul mobil. Este ideal pentru utilizare acasă, în spa-uri sau pe plajă.

În ofertă sunt disponibile mai multe variante de culoare și anume alb, gri, albastru și bej, astfel încat puteți alege halatul care se potrivește cel mai bine gustului și interiorului dvs.

Acest halat de casă gofrat este disponibil în mărimile S, M, L și XL și livrat în cutie, ceea ce reprezintă un cadou grozav pentru cei dragi.

NOTĂ: Halatele de baie unisex sunt indicate cu mărimi de bărbați. Prin urmare, recomandăm ca pentru femei să alegeți cu o mărime mai mică.

10 motive pentru care merită să alegi marca Soft Cotton

Cum să alegem un halat pentru femei sau bărbați?

Parametri
Material Bumbac periat Premium 100%
Greutate 210 gr / m²
Altele Protecție antibacteriană MICROBAN, Buclă de suspendare
Proprietăți Lungă, Mânecă Lungă, Chimono, Cu buzunare
Ambalaj În cutie cadou, Eco-friendly
Certificat de calitate MicrobanOEKO-TEX Standard 100Recycled 100TSE
Garanție 2 ani + Garanție pe viață la culoare
Simboluri de spălare Temperatura maximă 40 ° CA nu se folosi înălbitorA nu se curăța chimic. Petele nu trebuie îndepărtate cu solvenți organiciCalcare la o temperatură maximă a suprafeței de călcat de 150 ° CProdusul poate fi uscat în uscător la temperatură mică
Culoare Alb / WhiteAlbastru / BlueBej deschis / Light beigeGri deschis / Light Grey
Producător Soft Cotton
Evaluarea produsului Evaluările și recenziile pot fi lăsate doar de către clienții Soft Cotton înregistrați care au cumpărat acest produs.

Recycled Claim Standard