Halat pentru bărbați PREMIUM în cutie cadou + prosop


SOFT COTTON

Halatul bărbătesc PREMIUM vă va oferi o senzație de lux și confort. Cu o greutate de 420 gr/m2 și o combinație de 50% modal și 50% bumbac selectat pieptănat, acest halat este nu doar moale la atingere, ci și extrem de plăcut de purtat. Mai mult

Codul produsului: 0808Expediere și plată

722 Lei Cu TVA

Specificaţi selecţia produsului
Varianta nu există

buc
SOFT COTTON

Halatul bărbătesc PREMIUM vă va oferi o senzație de lux și confort. Cu o greutate de 420 gr/m2 și o combinație de 50% modal și 50% bumbac selectat pieptănat, acest halat este nu doar moale la atingere, ci și extrem de plăcut de purtat. Mai mult

Codul produsului: 0808Expediere și plată

Halat de baie bărbați PREMIUM în set cadou cu prosop 50x100 cm

Halatul bărbătesc PREMIUM vă va oferi o senzație de lux și confort. Cu o greutate de 420 gr/mși o combinație de 50% modal și 50% bumbac selectat pieptănat, acest halat este nu doar moale la atingere, ci și extrem de plăcut de purtat.

Halatul este echipat cu un guler șal, care asigură încălzirea plăcută a gâtului și se potrivește perfect cu aspectul general. De asemenea, este prevăzut cu buzunare practice, în care puteți depozita obiecte mici sau vă puteți încălzi mâinile. Este disponibil în patru culori - bordeaux, gri, gri închis și violet închis.

Acest halat este disponibil în mărimile S, M, L și XL, astfel încât puteți alege mărimea potrivită care vi se potrivește cel mai bine. Pentru a vă mări bucuria, halatul este livrat într-un ambalaj cadou împreună cu un prosop de dimensiunea 50x100 cm.

Prosoapele sunt fabricate, de asemenea, dintr-un bumbac de calitate 100% cu o greutate de 600 gr/m2 și, la fel ca și halatul, beneficiază de protecție antibacteriană MICROBAN, care asigură curățenia și igiena pe termen lung. Această combinație între halat și prosop reprezintă un set cadou ideal pentru bărbații care se bucură de momente de relaxare și de îngrijire personală.

Bucurați-vă de senzația de confort și lux cu halatul și prosopul PREMIUM pentru bărbați. Acest set cadou este perfect pentru cei dragi sau vă puteți bucura de el chiar dumneavoastră.


10 motive pentru care merită să alegi marca Soft Cotton

Cum să alegem un halat pentru femei sau bărbați?

Parametri
Material Bumbac periat Premium 100%, Modal - 50% modal / 50% Bumbac
Greutate 420 g / m², 600 g / m²
Dimensiune Set (halat, prosop 50x100cm)
Altele Protecție antibacteriană MICROBAN, Buclă de suspendare
Proprietăți Lungă, Mânecă Lungă, Guler tip eșarfă, Cu buzunare
Ambalaj În cutie cadou (Set halat + prosop 50x100 cm)
Certificat de calitate MicrobanOEKO-TEX Standard 100Recycled 100TSE
Garanție 2 ani + Garanție pe viață la culoare
Simboluri de spălare Temperatura maximă 40 ° CA nu se folosi înălbitorA nu se curăța chimic. Petele nu trebuie îndepărtate cu solvenți organiciCalcare la o temperatură maximă a suprafeței de călcat de 150 ° CProdusul poate fi uscat în uscător la temperatură mică
Culoare BordeauxAlbastru / BlueGri deschis / Light GreyAlbastru închis / Navy
Producător Soft Cotton
Evaluarea produsului Evaluările și recenziile pot fi lăsate doar de către clienții Soft Cotton înregistrați care au cumpărat acest produs.

Recycled Claim Standard