Prosop de corp MICRO LOVE 75x150 cm


Soft Cotton

Prosop de lux cu inimioare MICRO LOVE 75x150 cm din micro-bumbac. Prosoapele din seria MICRO LOVE au un design delicat, dar ingenios. Mai mult

Codul produsului: 8082Expediere și plată

227 Lei Cu TVA

Specificaţi selecţia produsului
Varianta nu există

buc
Soft Cotton

Prosop de lux cu inimioare MICRO LOVE 75x150 cm din micro-bumbac. Prosoapele din seria MICRO LOVE au un design delicat, dar ingenios. Mai mult

Codul produsului: 8082Expediere și plată

Prosop de lux cu inimioare MICRO LOVE

Delicat, moi și foarte de bun gust - acestea sunt prosoapele din seria MICRO LOVE, realizate din cel mai bun bumbac MICRO SOFT. Inimile mici creează un decor atrăgător, jucăuș și, în același timp, discret.

Bumbacul periat 100% MICRO vă va surprinde plăcut cu cât de moale și blând este în contact cu pielea. În timp ce fundalul prosopului este întotdeauna alb ca zăpada, există mai multe variante ale acestui prosop, în funcție de culoarea inimilor. Roșu intens, liliac, mentol sau roz pudrat - acestea sunt doar câteva dintre nuanțele pe care le oferim.

Prosopul de corp în două culori va mulțumi femeile romantice, va atrage copiii și va fi sută la sută interesant ca un cadou pentru orice jubileu și garantat pentru Ziua Îndrăgostiților. Prosoapele și prosoapele mici MICRO LOVE sunt de asemenea vândute în magazinul nostru cu același design.

Mărimea:
Prosop 75 x 150 cm.
Soft Cotton nu reduce calitatea! Prosoapele Soft Cotton și-au păstrat dimensiunile originale, în ciuda tendinței generale de scurtare și reducere a greutății. Prosoapele noastre sunt nu doar cu 10 cm mai lungi, ci și cu 10 cm mai late, ceea ce înseamnă cu 30% (2350 cm²) mai mult material și cu până la 50% mai multă greutate decât concurența.

Prosopul dispune de o buclă situată în mijlocul părții mai scurte, pentru agățarea prosopului.

Greutate:
Prosoape 550 g/m² (greutate mare).

Material:
100% bumbac periat Premium MICRO LOVE - semnificativ mai moale decât bumbacul clasic, absoarbe mult mai bine umezeala și se usucă mai repede.

Design:
Colecția MICRO COTTON a fost concepută pentru cei mai exigenți clienți care vor o absorbție ridicată a prosoapelor, cu uscare rapidă.

 10 motive pentru care merită să alegi marca Soft Cotton

3 greșeli la alegerea prosoapelor

Nu sunteți siguri care material este cel mai potrivit pentru dvs.?

Parametri
Material Bumbac periat Premium 100% MICRO
Greutate 550 g / m²
Dimensiune 75 x 150 cm
Altele Protecție antibacteriană MICROBAN
Proprietăți Cu broderie, Buclă de suspendare
Certificat de calitate MicrobanOEKO-TEX Standard 100Recycled 100TSE
Garanție 2 ani + Garanție pe viață la culoare
Simboluri de spălare Temperatura maximă 40 ° CA nu se folosi înălbitorA nu se curăța chimic. Petele nu trebuie îndepărtate cu solvenți organiciCalcare la o temperatură maximă a suprafeței de călcat de 150 ° CProdusul poate fi uscat în uscător la temperatură mică
Culoare Alb - inimioare roșu / Red heartsAlb-inimioare roz / Pink heartsAlb / inimioare albastruAlb / inimioare lila
Producător Soft Cotton

Recycled Claim Standard