Prosop MARINE LADY 50x100 cm

steluță 1 steluță 2 steluță 3 steluță 4 steluță 5 (2)Numărul de steluțe este 5 din 5

Soft Cotton

Prosopul cântărește 580 g/m2 și măsoară 50 x 100 cm. Este fabricat din bumbac 100% periat, absoarbe perfect umezeala și se usucă rapid. Vă garantăm că vă va îngriji corpul cu grija și tandrețea cuvenită. Mai mult

Codul produsului: 81281MRExpediere și plată

93 Lei Cu TVA

Specificaţi selecţia produsului
Varianta nu există

buc
Soft Cotton

Prosopul cântărește 580 g/m2 și măsoară 50 x 100 cm. Este fabricat din bumbac 100% periat, absoarbe perfect umezeala și se usucă rapid. Vă garantăm că vă va îngriji corpul cu grija și tandrețea cuvenită. Mai mult

Codul produsului: 81281MRExpediere și plată

Prosoape frotir MARINE LADY

Vara, mare și, mai presus de toate, o vacanță excelentă - aceste amintiri minunate, de neuitat, vor fi întotdeauna reînviate de prosopul MARINE LADY datorită designului său și, mai ales, datorită motivelor nautice.

Culoarea albă contrastează cu albastrul profund sau închis, decorațiunile sunt discrete și, în același timp, de neratat.

Prosopul cântărește 580 g/m² și măsoară 50 x 100 cm. Este fabricat din bumbac 100% periat, absoarbe perfect umezeala și se usucă rapid. Vă garantăm că vă va îngriji corpul dvs cu grija și tandrețea cuvenită.

Dacă vreți să vă bucurați cu un cadou unic, pe lângă prosop, puteți oferi persoanei dragi un halat de lux, un prosop de corp și papuci de casă din colecția MARINE LADY.

Mărimea:
Prosop 50x100 cm.

Soft Cotton nu reduce calitatea! Prosoapele Soft Cotton și-au păstrat dimensiunile originale, în ciuda tendinței generale de scurtare și reducere a greutății. Prosoapele noastre sunt cu până la 10 cm mai lungi, adică cu 12% mai mari (cu 500 cm²) și cântăresc cu până la 50% mai mult decât concurența.

Prosopul dispune de o buclă situată în mijlocul părții mai scurte, pentru agățarea prosopului.

Greutate:
Prosoape 580 g/m² (greutate mare).

Material:
100% bumbac pieptănat Premium - absorbție ridicată 

 10 motive pentru care merită să alegi marca Soft Cotton

3 greșeli la alegerea prosoapelor

Nu sunteți siguri care material este cel mai potrivit pentru dvs.?

Parametri
Material Bumbac periat Premium 100%
Greutate 580 g / m²
Dimensiune 50 x 100 cm
Altele Protecție antibacteriană MICROBAN
Proprietăți Cu broderie, Buclă de suspendare
Certificat de calitate MicrobanOEKO-TEX Standard 100Recycled 100TSE
Garanție 2 ani + Garanție pe viață la culoare
Simboluri de spălare Temperatura maximă 40 ° CA nu se folosi înălbitorA nu se curăța chimic. Petele nu trebuie îndepărtate cu solvenți organiciCalcare la o temperatură maximă a suprafeței de călcat de 150 ° CProdusul poate fi uscat în uscător la temperatură mică
Culoare Alb / WhiteAlbastru închis / Navy
Producător Soft Cotton

Recycled Claim Standard