Prosop mic MICRO COTTON 30x50 cm

steluță 1 steluță 2 steluță 3 steluță 4 steluță 5 (1)Numărul de steluțe este 5 din 5

SOFT COTTON

Prosopul frotir MICRO COTTON 30x50 cm din bumbac micro este o garanția acelei mai înalte calități. Fibrele au o absorbție mai mare și mențin rezistența culorii. Mai mult

Codul produsului: 8110SExpediere și plată

42 Lei Cu TVA

Specificaţi selecţia produsului
Varianta nu există

buc
SOFT COTTON

Prosopul frotir MICRO COTTON 30x50 cm din bumbac micro este o garanția acelei mai înalte calități. Fibrele au o absorbție mai mare și mențin rezistența culorii. Mai mult

Codul produsului: 8110SExpediere și plată

Prosop frotir MICRO COTTON

Moliciune și suprafața netedă a prosoapelor mici MICRO COTTON sunt o garanție de cea mai înaltă calitate. Fibrele au o absorbție mai mare și mențin rezistența culorii. Micro bumbacul combină cele mai bune caracteristici ale bumbacului. Prosoapele de dimensiunea 30x50cm sunt potrivite pentru față sau bideu.

Fibrele micro-bumbac au o absorbție mai mare și o rezistență mai bună a culorii, ceea ce înseamnă că prosoapele își păstrează aspectul mult timp.

Pentru perfecțiunea completă a băii dvs., vă recomandăm asortarea cu halatele pentru femei și bărbați MICRO COTTON.

Mărimea:
Prosop mic 30x50 cm.

Soft Cotton nu reduce calitatea! Prosoapele Soft Cotton și-au păstrat dimensiunile originale, în ciuda tendinței generale de scurtare și reducere a greutății. Prosoapele noastre cântăresc cu până la 50% mai mult decât concurența. 

Prosopul dispune de o buclă situată în mijlocul părții mai scurte, pentru agățarea prosopului.

Greutate:
Prosoape mici 550 g / m2 (greutate mare).

Material:
100% bumbac periat Premium MICRO COTTON - semnificativ mai moale decât bumbacul clasic, absoarbe mult mai bine umezeala și, de asemenea, se usucă mai repede.

Design:
Colecția MICRO COTTON a fost concepută pentru cei mai exigenți utilizatori care vor o absorbție ridicată a prosoapelor, care vor fi, de asemenea, cu uscare rapidă.

Parametri
Material Bumbac periat Premium 100% MICRO
Greutate 550 g / m²
Dimensiune 30 x 50 cm
Altele Protecție antibacteriană MICROBAN
Proprietăți Buclă de suspendare
Certificat de calitate MicrobanOEKO-TEX Standard 100Recycled 100TSE
Garanție 2 ani + Garanție pe viață la culoare
Simboluri de spălare Temperatura maximă 40 ° CA nu se folosi înălbitorA nu se curăța chimic. Petele nu trebuie îndepărtate cu solvenți organiciCalcare la o temperatură maximă a suprafeței de călcat de 150 ° CProdusul poate fi uscat în uscător la temperatură mică
Culoare Alb / WhiteAntracit / Black anthraciteRoz / PinkAlb crem / EcruBej deschis / Light beigeAlbastru deschis / Light blueTeracotăAlbastru închis / Navy
Producător Soft Cotton
Evaluarea produsului Evaluările și recenziile pot fi lăsate doar de către clienții Soft Cotton înregistrați care au cumpărat acest produs.

Recycled Claim Standard