Garanția de Crăciun, schimbare până pe 10.1.2024

Pijama pentru bărbați Guasch, pijama călduroasă, este o alegere perfectă pentru nopțile de iarnă. Această pijama este concepută pentru a oferi confort și căldură în timpul somnului.

Pijama este realizată din materiale de înaltă calitate, calduroase și în același timp foarte plăcute la atingere. Acestea, vă vor oferi o senzație plăcută și vă vor ține de cald pe tot parcursul nopții. Setul de pijama are croială modernă care arată grozav în timp ce vă oferă multă libertate. Sunt disponibile în flanel, bumbac și tricot, astfel încât să puteți alege materialul care vi se potrivește cel mai bine. 

Ambalajul cadou oferă întregului set un aspect luxos. Pijama GUASCH este un cadou perfect pentru bărbații care apreciază confortul și somnul de calitate.

Informaţii rapide Oferte -15% Bestseller În cutie cadou
Pijamale pentru bărbați MARCOPijamale pentru bărbați MARCO

Pijamale pentru bărbați MARCO

371 Lei 316 Lei
Culoare Albastru închis / Navy
Aceste pijamale vor fi apreciate de bărbați în special pentru materialul de calitate, confortul și întreținerea ușoară. Pijamalele pentru…
Informaţii rapide În cutie cadou
Pijamale pentru bărbați ARSENIOPijamale pentru bărbați ARSENIO

Pijamale pentru bărbați ARSENIO

392 Lei
Culoare Gri / Grey
Pijamalele ARSENIO pentru bărbați cu mâneci lungi și pantaloni din 100% bumbac sunt o alegere ideală atât pentru somn, cât și pentru…

Recycled Claim Standard