Ziua Femeii - 8 Martie   💛  Cod de reducere -10% la pijamale și cămăși de noapte pentru femei:   ZIUAFEMEII24

Pijama pentru bărbați GUASCH formată din pantaloni scurți și tricou, este concepută pentru sezonul de vară și este ambalată în cutie cadou, devenind, astfel, un cadou grozav pentru bărbații de toate vârstele.

Pijama este realizată din material de calitate, 100% bumbac, care garanteaza confort și respirabilitate chiar și în nopțile călduroase de vară. Bumbacul este un material ușor de întreținut, ceea ce înseamnă că pijamalele vor arăta grozav și după mai mulți ani.

Aceste pijamale sunt concepute pentru a fi confortabile și elegante în același timp. Pantalonii scurți sunt ideali pentru vremea de vară și au croială modernă, care se potrivește fiecărui bărbat.

În general, acest set de pijama este o alegere excelentă pentru bărbații care pun accent pe calitate și confort. Aspectul luxos și ambalajul cadou transformă setul într-un cadoul perfect pentru bărbații care doresc să arate modern și stilat.

Informaţii rapide În cutie cadou
Pijamale pentru bărbați ROBERTOPijamale pentru bărbați ROBERTO

Pijamale pentru bărbați ROBERTO

330 Lei
Culoare Albastru închis / Navy
Aceste pijamale vor fi apreciate de bărbați în special pentru materialul de calitate, confortul și întreținerea ușoară. Pijamalele pentru…
Informaţii rapide Oferte -10% În cutie cadou
Pijamale pentru bărbați NOEPijamale pentru bărbați NOE

Pijamale pentru bărbați NOE

330 Lei 297 Lei
Culoare Albastru închis / Navy
Pijamale confortabile pentru bărbați NOE, fabricate din bumbac 100%. Mânecile scurte și pantalonii scurți sunt minunați pentru nopțile…

Recycled Claim Standard