ZIUA COPILULUI în curând! 20% reducere la Halate frotir pentru copii. Valabil până pe 4 iunie.  Cod: ZIUACOPILULUI23

Prosoape de corp moi din microfibră, care se caracterizează prin absorbția lor ridicată. Aceste prosoape de corp sunt fabricate pentru cei care apreciază căldura și confortul.

Prosoapele de corp pot fi cumpărate în dimensiune 85x150 cm sau 75x150 cm. Sunt atât de blânde încât nu irită  nici măcar pielea foarte sensibilă și oferă un confort maxim. Avantajul este că prosoapele de corp își păstrează culoarea intensă chiar și după mai multe spălări, rămân ca atunci când au fost cumpărate - culorile nu se estompează deloc.

Și dacă vă pare rău să dați jos prosopul de corp după utilizare, nu vă faceți griji, vă puteți strecura și în halatul din același material. Halatele sunt disponibile în modele selectate în versiuni pentru femei și bărbați.

Informaţii rapide
Prosop de corp MICRO COTTON 75X150 cmProsop de corp MICRO COTTON 75X150 cm

Prosop de corp MICRO COTTON 75X150 cm

Numărul de steluțe este 5 din 5
186 Lei
Culoare Alb / WhiteAntracit / Black anthraciteRoz / PinkAlb crem / EcruBej deschis / Light beigeAlbastru deschis / Light blueTeracotăAlbastru închis / Navy
Prosop de corp MICRO COTTON 75X150 cm. Moliciunea și suprafața netedă a prosoapelor sunt o garanție de cea mai înaltă calitate. Prosoapele…

Recycled Claim Standard