Cel mai bun weekend al anului este in plina desfășurare!     💛    -15% la produsele nereduse deja - COD: WEEK

Certifikaát GOTS

Descriere:

Global Natural Textile Standard (gots) a fost dezvoltat prin colaborarea producătorilor de frunte pentru a defini cerințele recunoscute la nivel global, care asigură starea ecologică a textilelor, de la recoltarea materiilor prime, până la producția responsabilă din punct de vedere ecologic și social până la etichetare pentru a oferi o garanție credibilă consumatorilor .

Tipul standardului:

Agricultura ecologică este un standard de certificare care permite conformitatea cu cerințele condițiilor de muncă, procesului de aprovizionare cu bumbac organic și conformitatea producției cu mediul de către comercianți către clienți.

Zona de control:

Textile

Gama standardului:

Lanț de aprovizionare cu bumbac organic
Condiții de lucru
Politica de mediu

Gestiunea lanțului de aprovizionare:

Controlul și certificarea producătorilor, procesatorilor și comercianților se efectuează de către un organism independent acreditat în sistemul GOTS pentru a oferi o garanție credibilă pentru integrarea textilelor certificate GOTS. Aplicabilitatea sistemului de certificare GOTS începe în primul pas cu prelucrarea în lanțul de aprovizionare cu textile. În lanțul de aprovizionare cu bumbac, începe cu egrenarea, în timp ce în lanțul de aprovizionare, prelucrarea lânii începe cu spălarea. Producția de fibre naturale nu se încadrează direct în sistemul de certificare GOTS, deoarece GOTS nu stabilește standarde pentru cultivarea în sine a fibrelor organice (a se vedea agricultura ecologică).

Pagina web:

www.global-standard.org

Recycled Claim Standard