🌼 Reduceri de primăvară -20% cu codul: PRIMAVARA          Valabil pentru produsele selectate până la data de 26.3., cu excepția produselor aflate deja în reducere.

Nu sunteți siguri dacă alegeți corect?

Nu riscați nimic cu noi! Aveți la dispoziție 14 zile pentru a returna sau schimba produsele fără a invoca vreun motiv, iar noi vă vom rambursa banii.

Dar să fim corecți unii cu alții – produsele rambursate trebuie să fie ambalate cat mai bine, pentru a nu fi deteriorate în timpul transportului, trebuie să nu fie purtate, în ambalajul original nedeteriorat și cu etichetă. Vă rugăm să nu lipiți cutia cadou cu bandă adezivă, nu scrieți pe ea sau nu o devalorizați în vreun fel. Este o parte a produsului și, bineînțeles, nici dvs nu v-ar fi plăcut să primiți produsele într-un pachet deteriorat :)

În cazul în care returnați produsele într-o altă stare, ne rezervăm dreptul de a deduce suma necesară pentru restabilirea produselor la starea lor inițială.

Perioada de renunțare la contract este de 14 zile și începe a doua zi după ce consumatorul primește produsele. Retragerea din contract după expirarea perioadei legale de 14 zile nu este posibilă.

Cum fac un retur/schimb?

 RETURNAREA PRODUSELOR PRIN CURIERAT

  • În cazul renunțării la contract, produsele trebuie expediate exclusiv la adresa de mai jos, cel târziu în a 14-a zi de la primirea bunurilor. Informațiile legate de renunțarea la contract pot fi trimise și prin e-mail la softcotton@softcotton.ro.
  • Vă rugăm să ambalați produsele cât mai bine.
  • În interesul dumneavoastră, vă recomandăm să trimiteți coletul prin firma de transport cu serviciul prioripost (recomandată) cu confirmare de primire. Păstrați avizul de expediere până când primiți confirmarea de la noi că am primit coletul.
  • La returnare, readuceți produsele la starea inițială, pentru a evita o posibilă deducere a costurile suportate pentru restabilirea produselor la starea lor inițială.
  • Completați formularul de rezeliere a contractului de cumpărare, pe care îl veți primi pe adresa de email împreună cu comfirmarea de înregistrare a comenzii.
  • Trimiteți produsele neutilizate, în starea lor originală, cu ambalajul original și toate etichetele la adresa:

Packeta Romania s.r.l. / SoftCotton.ro
ID 99311906
Strada Virginia Nr. 4,
Ilfov, CTPark A1 Km13
077096, Dragomirești-Deal

Banii vor fi rambursați în contul dvs. bancar în cel mult 14 zile de la primirea produselor. Costul transportului este suportat de către cumpărător. Vă rugăm să nu trimiteți coletele ramburs ( cu plata la destinatar). Aceste colete nu vor fi preluate. Dacă plata comenzii s-a efectuat online, cu cardul, prin intermediul portalului de plați PayU / PayPal, rambursarea banilor se va efectua în același mod.

 

AVEȚI NEVOIE DE ALTE DIMENSIUNI/ MĂRIMI SAU DORIȚI SĂ SCHIMBAȚI PRODUSELE?

Dacă aveți nevoie de o altă dimensiune sau culoare sau doriți să schimbați produsle cu altele, nu este nimic mai ușor decât să plasați o nouă comandă pe www.SoftCotton.ro. Dacă nu găsiți produsele cu parametrii necesari în magazinul nostru, din păcate, nu mai sunt în stoc.

SFAT: Dacă nu vă puteți decide între două dimensiuni, nu ezitați, și comandați-le pe ambele pentru a le proba. Produsul care nu vi se va potrivi îl puteți returna în termen de 14 zile fără a invoca un motiv (a se vedea mai sus).

 

Recycled Claim Standard